Locatie

Locatie

De Goudse Praktijk
Elizabeth Wolffstraat 1
2806 PJ Gouda

Auto

Vrij parkeren: Alleen op het terrein van de Goudse Praktijk kunt u vrij parkeren. In de straten rondom de praktijk kunt u zonder vergunning niet parkeren. U kunt wel, op enige afstand van de praktijk, vrij parkeren. Vanaf de Willem Tombergstraat is het namelijk weer gratis parkeren.

Betaald parkeren: De Goudse Praktijk bevindt zich in de zone voor parkeervergunninghouders. In februari 2011 heeft de gemeente 10 betaalde kortparkeerplaatsen aan de Noothoven van Goorstraat gerealiseerd. Daarnaast kunt u betaald parkeren achter de Goudse Schouwburg (Boelekade 67) en zijn er in de omgeving van de praktijk enkele parkeerplaatsen met parkeermeters: vier op de eerste Hieronymus van Alphenstraat, vier op de hoek van de Eerste Kade met de Eerste Hieronymus van Alphenstraat en éen op de hoek van de Eerste Kade met de Noothoven van Goorstraat.

Route: Als u uw route bepaalt met behulp van Google maps of tom tom kan het zijn dat u naar de verkeerde hoek van het gebouw wordt geleid. Voor de duidelijkheid: de ingang van de praktijk bevindt zich in de hoek van de Tweede Kade en de Noothoven van Goorstraat.

Openbaar vervoer

Per bus: de praktijk is goed per stadsbus bereikbaar. Buslijn 3 stopt ongeveer twee keer per uur op de Eerste Kade. Hiervandaan is het 20 meter lopen naar de praktijk.

Per trein: aan centrumzijde van het station uitstappen. Dan loopt u links langs bushalte, ongeveer 500 meter langs het spoor blijven. U ziet dan de praktijk aan de rechterzijde.